Loading...
Ochrana osobních údaju a informace o cookies 2018-01-29T13:42:19+00:00

Ochrana osobních údajů a informace o cookies

Společnost Sigmapoint postupuje při zpracování osobních údajů v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Pokud nám sdělíte své osobní údaje ve formuláři na webových stránkách, použijeme je v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů pouze pro zajištění kontaktů mezi Vaší osobou a naší společností.

Ochrana osobních údajů, sběr a zpracování osobních údajů

Dbáme na zabezpečení osobních údajů, které nám prostřednictvím formulářů na těchto stránkách zasíláte.

Při návštěvě webových stránek www.sigmapoint.cz obvykle neshromažďujeme žádné osobní údaje. Ukládají se pouze ty údaje, které dobrovolně zadáte při vyplňování kontaktních formulářů nebo poptávkových formulářů, deklarujících váš zájem o naše služby nebo při přihlášení k odběru informačních materiálů. Vaše data zásadně neprodáváme nebo nesdílíme se třetími osobami pro komerční účely. Máte právo kdykoliv požádat o bezplatnou informaci týkající se vašich dat, která máme k dispozici, případně zažádat o jejich úpravu nebo úplné  smazání.

Společnost Sigmapoint využívá technická a organizační opatření k ochraně vašich osobních údajů, které jí poskytnete, před náhodnou nebo úmyslnou manipulací a přístupem neoprávněných stran.

Soubory Cookies

Aby byly naše stránky maximálně uživatelsky přívětivé a stránky přizpůsobeny vašim potřebám, využíváme na našich webových stránkách cookies. Cookie je malý textový soubor, uložený ve vašem počítači / mobilu, který ale nikdy neukládá žádné osobní informace nebo údaje. Cookies nám pomáhají při analýze používání našich webových stránek a zapamatování si vašich uživatelských nastavení webu. Použití cookies můžete přijmout nebo odmítnout příslušným přenastavením vašeho prohlížeče nebo kliknutím na odkaz na našem webu.  Váš prohlížeč nabízí možnost také smazat soubory cookie (např. pomocí funkce vymazat historii prohlížení). Další informace naleznete v nápovědě webového prohlížeče v sekci „Nastavení“ nebo na stránce cs.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie

Nastavenie cookies v internetovém prohlížeči

Informace o prohlížeči a způsobu nastavení předvoleb pro soubory cookies najdete na následujících odkazech:

 

Anonymní statistiky webových stránek

Abychom tyto webové stránky lépe přizpůsobili potřebám našich zákazníků, analyzujeme, jak se na webu návštěvníci chovají. Uložená data slouží pouze pro statistické účely, data neobsahují osobní údaje.

Tato webová stránka využívá Google Universal Analytics, službu analýzy webu poskytovanou společností Google, Inc. Služba Google Universal Analytics používá soubory cookie, které pomáhají analyzovat, jak uživatelé daný web používají. Informace vytvářené souborem cookie o způsobu, jakým web používáte, budou odesílány společnosti Google na servery v USA, kde je společnost Google také bude uchovávat.

Pokud si nepřejete, aby společnosti Google shromažďovala statistické data o vašich návštěvách na našich webových stránkách nainstalujete doplněk prohlížeče dostupný na webu https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en-GB.

Další informace týkající se podmínek používání a ochrany dat najdete na stránce http://www.google.com/analytics/terms/gb.html.