Norma HACCP pro firmy v potravinářském průmyslu
HACCP metodika vyvinutá agenturou NASA je dnes legislativním základem pro organizace, které působí v potravinářském průmyslu, tzn. restaurace, výrobce potravin, dopravce v potravinářském průmyslu a pod.
HACCP systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů:
- Potřebujete pomoci při schválení nového provozu?
- Potřebujete aktualizovat existující dokumentaci HACCP?
- Vypracovat plán a dokumentaci HACCP,
- Provozní řád provozovny nebo její sanitární řád,
- Školení zaměstnanců a další náležitosti?
Máte zájem o zavedení normy HACCP?
Nezávazně odpovíme
Odborně poradíme
Neplatíte ani korunu
Vyplňte krátký formulář a my vám poradíme,
jak zvládnout tuto normu bez problémů a stresu.
0
let zkušeností
0+
certifikovaných firem
0+
vydaných certifikátů