Certifikát ISO 29990 – Systém řízení vzdělávacích služeb a odborné přípravy

Learning Services Management Systems – zvyšte kvalitu služeb v oblasti vzdělávaní a odborné přípravy a zajistěte tak trvalý odborný růst vašich zaměstnanců.

ISO 29990:2010 definuje jednotný standard pro poskytovatele vzdělávacích služeb, včetně korporací, odborných institucí a center pro celoživotní vzdělávání na celém světě.

Informujte se, jak můžete začlenit principy normy ISO 29990 do vašeho podnikání tak, abyste zvýšili úroveň a kvalitu vašich vzdělávacích služeb.

ISO 29990:2010 Learning Services Management Systems je nový mezinárodní standard, který definuje kvalitativní základy pro poskytovatele vzdělávacích služeb, školení a odborné přípravy.

Norma ISO  29990 je určena hlavně pro vzdělávací organizace, včetně samostatných trenérů,  dále pak pro poskytovatele školení a odborných seminářů, univerzity a vysoké školy nebo instituce, poskytující celoživotní vzdělávání. Normu ISO 29990 využijí také akademie, jazykové školy, autoškoly nebo další vzdělávací organizace.

 

Zajímá vás certifikace ISO 29990?

  • Nezávazně odpovíme

  • Odborně poradíme

  • Neplatíte ani korunu

Vyplňte krátký formulář a my vám poradíme,
jak zvládnout ISO 29990 certifikaci bez problémů a stresu.

Nastavení firemních procesů | sigmapoint.cz

Správné nastavení procesů

Díky ISO certifikaci kvality nastavíte všechny firemní procesy správně a vaše firma začne fungovat jako bezchybný hodinový strojek.

Štruktura firmy | Sigmapoint.cz

Jasná a přehledná struktura

ISO certifikace nastaví přehlednou strukturu řízení firmy, napříč všemi důležitými úrovněmi – ve vedení a managementu, výkonné části i výrobě.

Lepší výsledky společnosti | sigmapoint.cz

Deklarace kvality služeb

Ať už produkujete výrobky nebo poskytujete služby, ISO certifikace bude důkazem, že vaše firemní procesy fungují správně a dodržujete všechny kvalitativní normy.

0
let zkušeností
0+
certifikovaných firem
0+
vydaných certifikátů