Certifikát IATF 16949:2016- Certifikace automobilového průmyslu

Certifikát speciálně určený firmám, které působí v automobilovém průmyslu jako dodavatelé služeb a produktů.

IATF 16949:2016 pro výrobce automobilů a jejich dodavatele

Vzhledem na to, že automobil je vysoce sofistikovaný výrobek složený s tisíců komponentů od množství dodavatelů, je potřebné dbát na kvalitu dodávaných dílu stejně jako na samotnou montáž automobilu.

IATF 16949:2016 byla připravená mezinárodní organizací IATF právě na to, aby stanovila pro dodavatele v automobilovém průmyslu pravidla, které by měly zamezit problémům s kvalitou dodávaných dílů.

IATF 16949:2016 je specifikace, která sjednotila požadavky více národních automotive standardů jako QS-9000 (USA), VDA (Německo), EAQF (Francie) a AVSQ (Itálie) do jednoho společného standardu pro automobilový průmysl.

Podstatným hlediskem systému manažerství kvality podle ISO/TS je zaměření na specifické požadavky automobilových zákazníků (hlavně z hlediska kvality produktu, procesu i systému).

Rádi vám pomůžeme v zavedení normy IATF 16949:2016 ve vaší organizaci.

Zajímá vás certifikace IATF 16949:2016?

  • Nezávazně odpovíme

  • Odborně poradíme

  • Neplatíte ani korunu

Vyplňte krátký formulář a my vám poradíme,
jak zvládnout ISO 16949 certifikaci bez problémů a stresu.

Nastavení firemních procesů | sigmapoint.cz

Správné nastavení procesů

Díky ISO certifikaci kvality nastavíte všechny firemní procesy správně a vaše firma začne fungovat jako bezchybný hodinový strojek.

Štruktura firmy | Sigmapoint.cz

Jasná a přehledná struktura

ISO certifikace nastaví přehlednou strukturu řízení firmy, napříč všemi důležitými úrovněmi – ve vedení a managementu, výkonné části i výrobě.

Lepší výsledky společnosti | sigmapoint.cz

Deklarace kvality služeb

Ať už produkujete výrobky nebo poskytujete služby, ISO certifikace bude důkazem, že vaše firemní procesy fungují správně a dodržujete všechny kvalitativní normy.

0
let zkušeností
0+
certifikovaných firem
0+
vydaných certifikátů