Certifikát ISO 15489 – records management

Eliminujte rizika, které vyplývají z využívání kritických informací. Records Management je standard pro ukládání důležitých dokumentů.

ISO bezpecnost | Sigmapoint.cz

Víte, jak správně naložit s informacemi podle politiky Records Management?

ISO 15489-1:2016 – Získejte komplexní náhled na celkový pracovní postup s dokumenty v jakékoliv formě (elektronické i fyzické).

Informujte se, jak zabezpečit ochranu informací, dat a vašich záznamů a vyhněte se riziku jejich ztráty nebo poškození.

Standard ISO 15489 je možné využít jak ve firemní, tak ve státní sféře, kde vyvstává potřeba zajistit, aby záznamy v papírové a elektronické byly řádně dostupné, udržované a přístupné. Systém pokrývá i proces archivace. Norma ISO 15489 zajišťuje, že všechny činnosti, které se týkají správy dokumentů budou prováděny správně a podle navržených kritérií.

Normu ocení instituce a organizace, které potřebují zavést kvalitní správu dokumentů.

ISO 15489-1:2016 je mezinárodní standard, který vám umožní odhalit nedostatky při práci s informacemi. Po jeho správném zavedení budou vaše údaje a dokumenty vytvářeny, zpřístupněny i archivovány podle nejnovějších pravidel i s minimálními riziky nebo hrozbami.

Zajímá vás certifikace ISO 15489?

  • Nezávazně odpovíme

  • Odborně poradíme

  • Neplatíte ani korunu

 

Vyplňte krátký formulář a my vám poradíme,
jak zvládnout ISO 15489 certifikaci bez problémů a stresu.

Nastavení firemních procesů | sigmapoint.cz

Správné nastavení procesů

Díky ISO certifikaci kvality nastavíte všechny firemní procesy správně a vaše firma začne fungovat jako bezchybný hodinový strojek.

Štruktura firmy | Sigmapoint.cz

Jasná a přehledná struktura

ISO certifikace nastaví přehlednou strukturu řízení firmy, napříč všemi důležitými úrovněmi – ve vedení a managementu, výkonné části i výrobě.

Lepší výsledky společnosti | sigmapoint.cz

Deklarace kvality služeb

Ať už produkujete výrobky nebo poskytujete služby, ISO certifikace bude důkazem, že vaše firemní procesy fungují správně a dodržujete všechny kvalitativní normy.

0
let zkušeností
0+
certifikovaných firem
0+
vydaných certifikátů